Welkom Gast,
Er zijn 651 onderwerpen, 4721 Berichten en 195 Gebruikers

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten


  Tormented Demons

  Deel
  avatar
  henkjan smit
  Clan-Member
  Clan-Member

  Posts : 85
  Join date : 27-05-09
  Age : 26

  Tormented Demons

  Bericht van henkjan smit op do feb 03, 2011 11:40 pm

  INLEIDING
  tormented demons zijn vrij moeilijk om te doen maar zodra je het eenmaal onder de knie heb kill je er makkelijk 20+ per uur. een van de moeilijke dingen is het switchen tussen je prayers en wapens in zal in het begin niet helemaal geweldig gaan maar naar een paar tripjes zal het veel beter gaan.

  BENODIGDHEDEN
  - while guthix sleeps gedaan
  - hoge combat stats
  - boosting potions
  - goede food en prayer pots

  VOORBEREIDING
  dit is een setup die ik het meest gebruik vanwege de eenvoud en de lage kosten





  HOE KOM JE ER

  zoals je al hebt gezien bij de quest while guthix sleeps heb je een sapphire lantern nodig om er te komen je volgt gewoon dezelfde weg die je in de quest heb gedaan

  DE NORTHWEST SPOT
  deze spot is de beste spot om het meeste kills per uur te krijgen bij sommige guides praten ze over kills per trip. ik vind hetzelf onzinnig omer zo lang mogelijk te kunnen blijven om alleen meer kills te halen omdat het maar 5 minuten kost om te banken.

  LURING
  dit is het moeilijkste gedeelte van het hele tds killing dus ik zal het proberen zo goed mogelijk uit te leggen



  zoals je kunt zien moet de current demon zo ver mogelijk naar het noorden zien te krijgen. en de volgende demon kan je luren door op een paar seconden op het rode vakje te staan vervolgens ga je naar het blauwe vakje om de current demon verder te killen. wanneer de current demon dood is moet je hem luren door hier te gaan staan



  dan ga je weer terug naar het blauwe vakje om dan de current demon te killen wat de volgende demon was. als je even zonder demon komt te staan kill je de backup demon zodat je altijd bezig ben met killen om zo aardig wat kills per uur te halen.

  DEMON ATTACKS SWITCHES
  een tormented demon heeft drie verschillende aanvallen een melee aanval die max 180 hit, een mage aanval die max 280 hit en een range aanval die max 280 hit. als je een demon voor het eerst tegenkomt zal die zowat altijd met mage aanvallen. zodra de demon van attack switched terwijl hij mage gebruikte moet je range prayen dit is omdat hij bijna nooit met 2 keer dezelfde aanval achter elkaar doet, het kan ook zijn dat hij melee gebruikt na de switch protect dan melee. als de demon range gebruikt en gaat switchen pray dan mage en als het nodig is melee.

  WAPEN SWITCHES

  je gebruikt bij tds twee attack styles melee en ranged. een tds heeft ook een schild die je neer moet halen met behulp van darklight dit moet gebeuren anders word alle damage 3 keer minder. wanneer een tds melee prayed moet je hem attacke met ranged, wanneer een tds range prayed moet je hem attacken met melee. na een totale damage van 310 zal de tds switchen van prayer. ook elke 0 hit telt als een 20 hit.

  EXTRA INFO
  als je snellere kills wil maar het nioet erg vind om wat meer te betalen adviseer ik turmoil/piety constant aan te houden dit geeft veel snellere kills en is het waard op de lange termijn

  ik hoop dat jullie wat hebben aan mijn guide
  avatar
  dd-door denker
  Clan-Member
  Clan-Member

  Posts : 586
  Join date : 08-08-09
  Age : 24
  Location : honserlesdijk

  Re: Tormented Demons

  Bericht van dd-door denker op do maa 17, 2011 3:05 am

  niiiice henkjan egt een nice guy ben je kweet al hoe ik moet tdse mja wel handig dit guide Wink

   Het is nu za dec 15, 2018 10:49 am